Здравословен чипс от къдраво зеле

Чипс от къдраво зеле –ВеганБез глутенПалео!
Когато чуете думата чипс, какво Ви изниква в главата? Най-вероятно мазна, вредна храна, при която пътя към качване на някое друго килце, е сигурен! Тази рецепта ще промени представите Ви за чипса.


Съставки:

> 1 купи къдраво зеле (без стъбла, нарязани на средни парчета)

> 1 с.л.  ароматен зехтин по избор (домати и чесън, босилек, трюфел, чили и чесън),

> 1 щипки сол


Начин на приготвяне:

1. Загрейте фурната до 150 градуса.
2. Разпределете зелето върху хартия за печене.
3. Изсипете Зехтина и солта върху зелето.
4. Започнете да масажирате солта и зехтина в зелето, като внимавате да го покриете напълно.
5. Разпрострете всичко равномерно, така че да няма припокриване.
6. Оставете го във фурната да се пече и след като минат 10 мин., с помощта на щипка, го обърнете. После го оставете за още 10 мин.
7. Изчакайте да се охлади, готови сте!


* Идеално в комбинация с кисело мляко.
* Прекрасна гарнитура за най-различни ястия.
* Страхотна разядка!


 Намерете нужните продукти тук:

 

 

Други статии

ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрирай се