Паста песто

„Всичко, което виждате, го дължа на спагетите.“ – София Лорен

Съставки:

 

>  250 гр. Паста

> 1/2 тиквичка

> 1 голям домат

> 100 гр. песто Геновезе

> 4 с.л. Зехтин

Микс от подправки (босилек, риган, лук, сол)

 


Начин на приготвяне:

1. Сложете пастата да се вари в подсолена вода.
2. През това време нарежете доматите на кубчета, а тиквичката на тънки полумесеци.
3. Когато пастата е готова, изсипете водата, сложете 4 с.л. зехтин и разбъркайте още в самата тенджера.

4. Поръсете с микс от подправки и сервирайте.


Идеалния комплект:

 

 

Други статии

ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрирай се