Брускети със сотирани гъби

Неслучайно има брускети навсякъде по света, те са ВКУСНИ и ЛЕСНИ, особено тези!


Съставки:

> 500 гр. печурки

> 250 гр. кладница

> няколко манатарки
(Пропорциите на гъбите зависят от вкуса.)

> 1 с.л. масло

> 2 ч.л. Зехтин с чесън

> щипка Хималайска сол

> щипка Микс пипер 

> прясна мащерка


Начин на приготвяне:

  1. Нарежете гъбите на тънки резенчета.
  2. Изсипете върху топъл тиган зехтина с чесън.
  3. Започнете да добавяте на партиди нарязаните гъби, до толкова, колкото да покриват тигана.
  4. Запържете ги до златист цвят.
  5. Когато са готови, добавете маслото и ги разбъркайте хубаво.
  6. Нарежете, колкото прецените, от прясната мащерка на ситно.
  7. За финал може да добавите сол и пипер.

Намерете някои от нужните продукти тук:

 

 

Други статии

ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрирай се