Качамак със спанак и тиквички

Дали ще го наречем полента, мамалига, кулеша или качамак, все е вкусно!


 Продукти:

 

>  ½ ч.л.чили

> 1 тиквичка

> 1 кг. спанак

> 3 с.л. зехтин с чесън

> 250 гр. качамак


Начин на приготвяне:

*Сгответе качамака по описание на опаковката.

  1. Нарежете и задушете тиквичката за около 5 минути в зехтина с чесън.
  2. Добавете спанака, заедно с чилито.
  3. Задушете за 1-2 минути и спрете котлона.
  4. Добавете полученото, към вече сготвеният качамак, и разбъркайте хубаво.

 Намерете някои от нужните продукти тук:

 

Други Статии

ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрирай се

 

ИЗПОЛЗВАЙ КОДА ЗА
-15% ОТСТЪПКА

Кодът важи още

Минути
Секунди
Копирай кода и го приложи
при приключване на покупката