Подправка за месо с розмарин

55 G
14,00 лв
Кат. N: 0010

Описание


Специална селекция от ароматен розмарин, салвия, дафинов лист, босилек, мащерка и др. Едно единствено бурканче за всяко месно ястие, това улеснява всичко, нали. 

След внимателно събиране, билките се обработват до 8 часа след откъсването, което максимално запазва техните качества. Експерти мият, режат и сушат билките на ниски температури, до -40 градуса, като след готовност ги поставят в камери на -40 градуса за 10 дни. При този процес се пресича развитието на микроорганизми и вторична контаминация.

Начин на употреба


Идеален за печено месо и грил.
Да се съхранява на сухо, далеч от слънчева светлина.

Състав


розмарин, салвия, хвойна, дафинов лист, босилек, мащерка, магданоз, копър